Учасники та дедлайни
Керуйте учасниками на вкладці Учасники кампанії.
Додавання людей
Section titled “Додавання людей”| Кнопка | Що робить |
|---|---|
| Додати користувачів | Обрати людей за допомогою фільтрів за роллю, командою та статусом. Призначити всіх N відповідних користувачів додає всіх, хто відповідає фільтрам. |
| Додати команди | Додає всіх, хто входить до обраних команд на цей момент |
| Призначити всім | Додає всіх активних користувачів із ліцензією |
| Масовий імпорт | Завантажте CSV зі стовпцем email і, за бажанням, new_deadline (YYYY-MM-DD) для особистого дедлайну |

Що варто знати:
- Нові люди не додаються автоматично. Додавання команди чи всіх користувачів фіксує склад на цей момент: тих, хто приєднається до команди чи організації пізніше, потрібно додати окремо.
- Люди без ліцензії пропускаються. Для кампаній AppSec потрібні люди з ліцензією AppSec.
- Вимкнені користувачі пропускаються й не отримують листів.
- Якщо під час дії Масовий імпорт хоча б один рядок містить помилку, нічого не імпортується. Виправте файл і завантажте його знову.
- До кампанії зі статусом Завершена або Скасована додати людей не можна.
Люди, додані до кампанії зі статусом Активна, одразу отримують лист про початок. Люди, додані до кампанії зі статусом Чернетка, отримають сповіщення, коли вона почнеться.
Статус учасника
Section titled “Статус учасника”| Статус | Що означає |
|---|---|
| Не розпочато | Ще не починав |
| В процесі | Розпочав навчання |
| Завершено | Завершив усі елементи |
| Прострочено | Дедлайн минув, а навчання не завершено. Завершити ще можна протягом періоду продовження. |
У межах окремого елемента статус Провалено означає, що учень набрав менше за поріг проходження тесту. Він може спробувати ще раз.
Як дати комусь більше часу
Section titled “Як дати комусь більше часу”- Одній людині: відкрийте меню рядка → Продовжити дедлайн і оберіть дату після дати закінчення кампанії. У рядку з’явиться позначка Продовжено. Скасувати продовження повертає все як було.
- Багатьом людям: Продовжити дедлайни приймає CSV із
email,extension_days: дні відраховуються від дати закінчення кампанії. Файл замінює наявні продовження і застосовується повністю або не застосовується зовсім.
Нагадування надсилаються відповідно до особистого дедлайну кожної людини. Продовження дедлайну комусь у кампанії зі статусом Завершена знову відкриває її (зі статусом Прострочена) до нового дедлайну.
Видалення людей
Section titled “Видалення людей”Оберіть людей і натисніть Видалити (або Видалити обраних). Їхній прогрес у кампанії видаляється. Вправи, які вони завершили, залишаються в їхній історії навчання та в аналітиці.
Прогрес однієї людини
Section titled “Прогрес однієї людини”Натисніть Переглянути прогрес у рядку, щоб побачити вкладки Прогрес вправ, Хронологія активності та Зведення. Звідти можна надіслати нагадування електронною поштою кнопкою Надіслати нагадування.